Loes heeft een achtergrond in de gezondheidszorg maar had een groot verlangen om voor zichzelf te beginnen. Daarvoor heeft zij zich intensief bijgeschoold, o.a. in Thaise yogamassage.
Loes gaf aan dat zij persé geen paars en roze in haar huisstijl en logo verwerkt wilde hebben.
Op basis van het Thaise aspect in haar massages ben ik uit gegaan van een zachte kleurstelling met een zacht rode tint, een zacht groenblauwe tint en een donkerblauwe tint alle in combinatie met een beige - Thaise - kleur. Het fysieke aspect van haar massagepraktijk wilde ik absoluut niet figuratief laten terugkomen.
Na een zoektocht en het uitproberen van verschillende ontwerpen heb ik de lichaamsbogen en rondingen als subtiele lijnen als ultieme weergave van het lichaam gevonden en die vervolgens gevat in een cirkel. De cirkel als symbool voor de levenscirkel. De donkerblauwe tint in combinatie met de beige, Thaise associatie, zijn in het uiteindelijke ontwerp toegepast.
Hoewel Loes in eerste instantie bij mij kwam met het verzoek een huisstijl en logo te ontwerpen - de website zou worden uitbesteed aan een web bouwer - is Loes voor de vormgeving van de website toch ook bij mij te rade gegaan en heb ik voor haar in Wordpress en met het thema Avada een one-pager website ontworpen en gebouwd op basis van haar huisstijl.

Loes Madern
Thaise Yoga Massage
25 maart 2019
"Elise heeft voor mij een logo en huisstijl ontwikkeld die precies weergeven waar ik met mijn bedrijf voor sta. Dit vind ik onwijs knap, vooral omdat ik zelf geen idee had welke richting ik op wilde. De samenwerking met Elise heb ik als heel prettig ervaren. Ze neemt de tijd voor een persoonlijk gesprek, is goed te bereiken voor vragen tussendoor en is zelfs bijna een jaar na dato bereid vragen te beantwoorden. Ik beveel Elise zeker aan voor logo ontwerp, huisstijl-ontwikkeling en niet in de laatste plaats het ontwerpen van een prachtige one-pager Wordpress website. Ik blijf zeker met haar samenwerken!"

You may also like

Back to Top