Logos + Huisstijlen

De afgelopen jaren heb ik een aantal huisstijlen ontworpen die ik in chronologische volgorde presenteer, beginnend met de nieuwste ontwerpen /
Over the past years I designed a number of brand identities which I present in chronological order starting at the top with the most recent designs.

DE ONDERNEMERSWINKEL
29 juni 2017

Voor de Ondernemerswinkel. een broedplaats en ontmoetingscentrum voor zelfstandig ondernemers, heb ik het logo en de huisstijl ontworpen.
De eigenaresse is een frisse ondernememster met heel veel potentie en wil via deze winkel - Voor ondernemers Door ondernemers - vraag, aanbod en advies bijelkaar brengen. Net de huisstijl afgerond en ook met de website bezig te bouwen en te ontwerpen die eind juli online gaat:

de-ondernemerswinkel.nl

Zorgeiland
mei/juni 2017

Voor Zorgeiland, dat binnenkort van start gaat met het verlenen van thuiszorg in Dordrecht, heb ik een logo en huisstijl ontworpen. De onderneemster is een super gedreven jonge vrouw die het zorgverlenen h e l e m a a l op een andere, meer mensgerichte manier wil doen. De slogan van haar bedrijf is dan ook: Meer mogelijk met zorg. Haar unieke en gedreven aanpak was voor mij zeer inspirerend om eerst het logo en de huisstijl te mogen ontwerpen en daarna de website te mogen bouwen en vormgeven. Super opdracht! De website is nog in aanbouw maar gaat binnenkort live.
www.zorgeiland.nl

ATELIER HEY! - LOGO DESIGN
April 2017

Ontwerp logo met visitekaartjes en Word-template voor briefpapier en factuur voor Atelier Hey! van startende ondernemer Marije Schoorl.
Gebruikte software tools: Adobe Illustrator en Adobe InDesign.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
DE VOLKSBOND - LOGO EN HUISSTIJL


Logo de Volksbond Amsterdam - Stichting voor geestelijke hulp /
Logo de Volksbond - Mental health foundation


Huisstijl bestaande uit een aantal onderdelen zoals een jaarverslag
een brochure en een visitekaartje met voor- en achterkant /
Brand identity consisting of a few parts like a annual report,
a brochure and the front and back of their business card.

Verhuisbericht van de Volksbond / Change of adress card of the de Volksbond

Een special gemaakt ter gelegenheid van het bestaan van de Volksbond in haar hoedanigheid sinds de jaren 80 van de vorige eeuw. Dit was een opdracht die me veel voldoening heeft gegeven. /
A special to commemorate the existence of de Volksbond the as it's operating since the mid 80's of last century. It was a very fulfilling design job to create.

Lees de special van de Volksbond online /
Read the special online (Dutch only)
Volksbond Special 2015

Uitnodigings kaart en poster voor de opening van een van de opvangcentra van de Volksbond Amsterdam /
Invitation card and poster for the opening of one of the centers of de Volksbond in Amsterdam

HUBERT BREDT - REDESIGN LOGO EN HUISSTIJL

Redesign logo en ontwerp van de huisstijl van Hubert Bredt, independent publishing professional /
Redesign of the logo and design of  the brand identity of Hubert Bredt, independent publishing professional

CEDU GRAPHICS - LOGO + HUISSTIJL

Logo en huisstijl ontwerp voor grafische toeleverancier CEDU Graphics /
Logo and brand identity design for graphic supplier CEDU Graphics.

CHICACHIC - LOGO + VISITEKAARTJE

Logo en visitekaartje voor kralenshop ChiCaChic / Logo and businesscard for bead shop ChiCaChic

DE LAATSTE LOODJES  - LOGO

Laatste Loodjes is een concept bedacht voor studenten die in de afstudeerfase van hun studie zitten. Familie en vrienden ect. kunnen hen tijdens deze zware periode - de laatste loodjes - een hart onder de riem steken door hen een verrassingspakketje te sturen. De inhoud kan via de webshop naar keuze worden samengesteld. Voor de webshop is een logo/huisstijl nodig dat voor dit doel is ontworpen. /
Laatste Loodjes (Last Bobs) is a concept devised for students who are in the final phase of their studies. Family and friends ect. can give them during this difficult period - the home stretch - a heart stabbing below the belt by sending them a surprise package. The content can be made via the online shop of your choice. For the shop needed a logo / corporate identity designed for this purpose.

Back to Top