Huisstijl & Logo ontwikkeling
- 2019

Raimond Hafkenscheid kwam bij mij terecht omdat hij voor zichzelf wilde beginnen en nog helemaal geen huisstijl, geen logo en ook geen website had.
Zijn achtergrond is het watermanagement. Daarin liggen zijn contacten maar tegelijkertijd had hij zich ontwikkeld op het vlak van management coaching d.m.v. onder andere systemisch werken.

Na een intensieve en boeiende ontdekkingstocht waarin wij elkaar aanvulden en versterkten in het beeld dat gevonden moest worden voor zijn huisstijl en logo, ben ik uiteindelijk bij een stilering van zijn initialen uitgekomen. Een beeld met een sterke uitstraling maar die door de rondingen in de uitvoering, toch een bepaalde vriendelijkheid en toegankelijkheid weergeeft.

Raimond Hafkenscheid
Strategie | Advies | Coaching
7 februari 2019
"Met Elise Bakker heb ik mijn huisstijl, logo en website mogen bouwen. En dat was een waar avontuur. Als je precies weet wat je wilt is het makkelijk. Maar als je jezelf als zelfstandige hebt uit te vinden dan is het vooral een zoektocht naar jezelf. Elise heeft me daarin geweldig geholpen. Alle ruimte voor mijn eigen inbreng en ideeën. Met het ontwikkelen van een logo en het verder uitwerken daarvan naar een site. Strakke vertalingen naar concepten, en dienstbaar om deze met nieuw inzicht aan te passen. Dat was fijn werken. Geen gerommel, maar prachtig materiaal. Heel blij met het resultaat! Elise is echt een aanrader!"

You may also like

Back to Top