Online worden veel en vaak campagnes gehouden. Meestal bedacht door de marketingafdeling. In samenwerking met o.a. marketingmensen van De Thomas en Trimble heb ik voor diverse campagnes het online promotiemateriaal ontworpen. Het uitzoeken van passend beeldmateriaal vormde daarbij een essentieel onderdeel van de vormgeving waardoor visueel sterk campagnemateriaal werd ontwikkeld.
ESSAM HOSSNY - DATA ANALYST
Een data analist werkt weliswaar achter de schermen, maar ook die heeft exposure nodig. Ik heb daarom een serie social media banners vormgegeven die precies communiceren welke expertises Essam Hossny in huis heeft.

Essam isĀ  een professional met een sterke technische en zakelijke achtergrond.
Business Data Analist met een aantoonbare werkgeschiedenis in de telecommunicatie-industrie. Vaardig in business intelligence, multidimensionale datamodellering en data science (het schrijven van algoritmes voor kwantitatieve analyses) in combinatie met proces- en dataflow analyses. Bij uitstek geschikt voor bedrijven die data-driven decision support toepassen. Contact via website:

sites.google.com/view/the-data-analyst
DE THOMAS
Dit is een van de meest bijzondere projecten die ik in de afgelopen tijd heb uitgevoerd.
Eind 2019 als nieuwe opdrachtgever begroet, na een competitie, met twee andere vormgevers, gewonnen te hebben en in mei 2020 een nieuwe huisstijl en logo opgeleverd. Een inspirerende opdracht voor een bijzondere kerk in Amsterdam aan de Zuidas, waar je het misschien niet zou verwachten. Maar de Thomaskerk staat er al sinds 1966 en is ontworpen door architect Karel Sijmons. Van buiten een onopvallend bouwwerk, gebouwd in De Nieuwe Stijl, maar van binnen des te mooier, zo niet imposant en indrukwekkend. Enfin, van het een kwam het ander en met de nieuwe insteek om het geestelijke met het aardse meer met elkaar in verbinding te brengen, werd de huisstijl ontwikkeld. Lees en kijk meer op de eigen pagina van De Thomas.

Op deze pagina een aantal social media banners die ik voor De Thomas heb ontworpen, ook bij deze opdrachtgever weer in samenwerking met marketing.
Templates voor de Advent campagne 2020 als achtergrond
voor quotes van bekende personen

Facebook image voor de Advent campagne 2020
Instagram images voor de Advent campagne 2020
Instagram en facebook overzicht images voor de Advent campagne 2020
Overige campagnes voor o.a. Lichtjesavond en diverse boekbesprekingen.
TRIMBLE
Begin 2020 werkte ik een half jaar op de designafdeling van het Europese hoofdkantoor van Trimble in Bodegraven. In samenwerking met de collega's van marketing, die de campagnes bedachten, werd door het designteam de banners voor de social media campagnes vormgegeven. Aan onderstaande campagnes heb ik met mijn vormgeving bijgedragen. Essentieel daarbij is het juiste beeldmateriaal te kiezen, als onderdeel van visueel sterke campagnes.
Back to Top