Gespecialiseerd in het Wordpress thema AVADA.
Ik ken alle ins en  outs van het thema AVADA met Fusion Builder technologie.

Elke keer weer weet ik de lay-out aan te passen aan het specifieke ontwerp dat nodig is om jouw website die unieke uitstraling en structuur te geven om jouw boodschap duidelijk, helder en toegankelijk te maken voor jouw doelgroep.

Je zult bij mij geen dertien in een dozijn ontworpen en gebouwde website geleverd krijgen, maar een website die op maat is gemaakt en onderscheidend  is binnen jouw branche.
De websites die ik bouw en waarom
Het ontwerpen en bouwen van websites is een logisch gevolg van het ontwerpen en ontwikkelen van logo's en huisstijlen. Ik doe het met enorm veel plezier en zorg bij het ontwikkeltraject van de huisstijl meteen voor een optimale online aansluiting.

Een website is niet alleen maar een stukje online techniek maar heeft ook een goede

lay-out nodig die aansluit bij de brand identity van elke onderneming. Ook online is het een must de visuele bedrijfsidentiteit van een onderneming consequent door te voeren. Het vergroot de herkenbaarheid en onderstreept de professionaliteit die je als bedrijf wilt uitstralen naar zowel je bestaande klanten als je prospects.
Wanneer je daarnaast zorgt voor een goed toegepaste SEO dan is je site ook nog eens optimaal te vinden.


Kortom: techniek + SEO + optimale lay-out + brand identity, ik realiseer het allemaal.

Het unieke van mijn werkwijze blijkt uit het feit dat ik onderstaande websites allemaal met Wordpress en hetzelfde thema AVADA heb gebouwd en ontworpen maar dus élk met hun eigen lay-out en identiteit.

Website Loes Madern Massage
Website voor Loes Madern Massage.
Gebouwd in Wordpress als one-pager-website met het thema Avada: loesmadern-massage.nl

De website maakt deel uit van de logo- en huisstijlopdracht die ik voor Loes Madern Massage heb ontwikkeld en die je hier kunt bekijken.
Website Bureau Blik
Website voor Bureau Blik van Karen van Dalsem.
Gebouwd in Wordpress met het thema Avada: bureaublik.com
De website maakt deel uit van de logo- en huisstijlopdracht die ik voor Bureau Blik heb ontwikkeld en die je hier kunt bekijken.
Website Dekkers & BLIK
Website voor Dekkers & BLIK van ondernemers Karen van Dalsem en Kristin Dekkers.
Gebouwd in Wordpress met het thema Avada: dekkersenblik.nl
De website maakt deel uit van de logo-/huisstijlopdracht die ik voor Dekkers & BLIK heb ontwikkeld en die je hier kunt bekijken.

Website Het Bureau van C
Website voor Het Bureau van C van werkplek styliste Christine Schlette.
Gebouwd in Wordpress met het thema Avada: hetbureauvanc.nl

Website De Ondernemerswinkel
Website voor De Ondernemerswinkel van Gerdien van Druten in Den Haag.
Gebouwd in Wordpress met het thema Avada. Update: helaas is De Ondernemerswinkel opgehouden te bestaan. De website is daarom niet meer in de lucht.

De website maakte echter deel uit van de logo- / huisstijlopdracht die ik voor De Ondernemerswinkel heb ontwikkeld en die je hier kunt bekijken

Website Zorgeiland
Website voor thuiszorg onderneming Zorgeiland in Dordrecht. Gebouwd in Wordpress met het thema Avada: zorgeiland.nl
De website maakt deel uit van de logo- / huisstijlopdracht die ik voor Zorgeiland heb ontwikkeld en die je hier kunt bekijken


Back to Top