Elise Bakker Grafisch Vormgever bij BURO GRAFILIZZ
Op mijn profielfoto sta ik met een half zichtbare cover van het boek Feck Perfuction van James Victore, grafisch ontwerper, designer, art director, kunstenaar en oppepper voor je creative geest en zet je denken heerlijk op zijn kop en daagt je uit. Thumbs up! dus voor deze geweldige mind blower. Echt een aanrader dus voor elke creatieve en vrije geest!
Koop zijn boek via
bol.com

Hoi, ik heet Elise Bakker. In 1994 afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten Den Haag en sinds die tijd werkzaam als gepassioneerd grafisch vormgever.
Aangesloten bij de BNO - Beroepsvereniging Nederlandse Ontwerpers
Creatieve familie DNA
Onze papa nam steevast elke vakantie een doos mee vol met tubes aquarelverf, kwasten, aquarelpapier, tape en een triplex plank. Eenmaal op onze vakantiestek legde hij de mooiste uitzichten vast in kleurrijke aquarels. Foto's maakte hij met zo'n echte flex camera met twee lenzen en een uitklapbaar zoekglaasje. Schilderen en creativiteit is ons met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan waren mijn zus en ik verslingerd aan tekenen en schilderen. We hebben heel wat kilo's papier, kladbloks en tekenboeken versleten, liters verf en enorm veel stiften verbruikt. Onze verlanglijstjes waren qua wensen dan ook vrij standaard. Ik gaf al vroeg te kennen reclametekenaar (ja, dat heette toen nog zo) te willen worden. Reclametekenen bij het LOI werd gevolgd door een werkelijke studie grafische vormgeving aan de Haagse KABK. Heerlijke, intensieve, vijf jaren volgden. Best zwaar naast een vaste baan, maar met stip op 1, de leukste tijd van mijn leven!

Creativiteit in de praktijk
Concepten uitbroeden is een intensief proces. Heb ik een opdracht dan borrelen de ideeën op zodra ik wakker word. Dan volgen schetsen op papier en uitwerking op mijn onvolprezen Mac waar de ondersteunende programma's Illustrator, InDesign en Photoshop inmiddels mijn permanente maatjes zijn bij elk ontwerpproces.

Toegevoegde waarde van grafische vormgeving voor je bedrijf
Als grafisch vormgever help ik ondernemers bij het verbeteren van de visuele identiteit van hun bedrijf waardoor zij écht bij hun klanten in beeld komen en zich onderscheiden van hun concurrenten.
Kleur + Beeld + Tekst! Grafische vormgeving in optima forma. Specialisaties: logo's, huisstijlen en website bouw en vormgeving.
Loop je al een tijdje rond met het idee dat je huidige huisstijl verouderd is en niet meer past bij de onderneming die je nu hebt? Laat die dan eens onder de loep nemen. Ik help je er graag mee.
Bel me op 0630924790 of stuur me een mailtje: info@ebgrafisch.nl Dan gaan we even sparren over de situatie van je bedrijf en met welke oplossingen ik je kan helpen.

Wat anderen over mij zeggen
360 graden energy boost
Hoe familie, vrienden en collega's mij typeren, weergegeven in een wordcloud

Voor de vuist weg...
Op een van de netwerkbijeenkomsten van Ondernemersvitamine van Machella Boot schreven wij over elkaar in een seconde op een post-it het eerste wat er in ons op kwam over de medenetwerkers. Zo gebeurde dat ook over mij. Heel leerzaam, herkenbaar en verrassend... ;-)

Back to Top