DE HUISSTIJLCHECK
- "Je smoel is het doel"
- Is de huisstijl van je onderneming niet meer van deze tijd?
- Is je huisstijl in print en online niet overal hetzelfde?

- Is het huidige 'smoel' van je onderneming onherkenbaar?

Wanneer je een van de drie vragen al hebt beantwoord met JA, dan is het de hoogste tijd voor
De Huisstijlcheck!


à 99,95 euro excl. 21% BTW

Standaard voordeel: De Huisstijlcheck à 99,95 euro als korting op restyling huisstijl
Wanneer je je aanmeldt voor De Huisstijlcheck en daarna besluit een vervolgtraject te starten waarbij je door mij je huisstijl op alle uitingen laat aanpassen c.q. in zijn geheel laat restylen, ontvang je de kosten van De Huisstijlcheck als korting op die vervolgopdracht. (Prijs vervolgopdracht op basis van offerte).

Maak nu meteen een afspraak voor De Huisstijlcheck:

Ja, ik wil De Huisstijlcheck
Dankjewel voor je aanvraag. Ik neem gauw contact met je op.Hartelijke groet,Elise
Eerst meer weten? Lees dan verder.

Druk als je bent vraag je je als ondernemer niet elke dag af hoe het met je huisstijl is gesteld. Ooit, heb je een keer een logootje laten maken met een kleurbalkje of zo en de naam van je bedrijf en dat was OK. Maar... dat logootje en die zgn. huisstijl moeten er wel voor zorgen dat je bedrijf via alle visuele uitingen een duidelijke en eenduidige boodschap vertelt. Wanneer je even de tijd neemt om goed te kijken ziet het beeld op je facebookpagina er toch anders uit dan op je Linkedinprofiel en komt het qua look al helemaal niet in de buurt van je website die er later bij is gemaakt. Pfff... Kortom een zootje.

Geen gezicht zonder huisstijl
'Wat is het nut van een huisstijl?' vraag je je misschien af. Welnu, het gaat om het herkenbare gezicht van je onderneming. "JE SMOEL IS HET DOEL" Oftewel, de visuele identiteit van je bedrijf maakt de herkenbaarheid zichtbaar en draagt bij aan de professionele waarde daarvan.

Een herkenbare huisstijl is daarom cruciaal: het grafisch ontwerp moet consistent zijn waarbij logo, kleurgebruik en typografie een samenhangend geheel vormt dat laat zien welke - professionele - ondernemer erachter zit.

Met behulp van De Huisstijlcheck laat ik je zien hoe je met een consequente, visuele uitstraling zowel online als in print op de juiste manier met je bedrijf naar buiten treedt.

Neem een moment de tijd om even stil te staan bij de visuele identiteit van je onderneming, ongeacht of je een middelgroot- of kleinbedrijf runt, freelancer bent of zelfstandig professional.
'Branding' is voor elke business van belang waardoor je bedrijf visueel herkenbaar is en blijft!


Wat ga ik doen tijdens De Huisstijlcheck?
In ca. 3,5 uur neem ik alle onderdelen van je bedrijfsuitingen zoals je website, social media kanalen, drukwerk, visitekaartje en evt. correspondentiereeks, onder de loep. In een 1:1 sessie neem ik vervolgens mijn bevindingen met je door. Ik geef daarbij aan welke onderdelen binnen je huisstijl verbeterd kunnen worden, welke onderdelen beter op elkaar kunnen aansluiten en op welke manier dat het beste gedaan kan worden. Ik bekijk tevens of de marketing acties die je eventueel inzet aansluiten bij je bedrijfsidentiteit en of dat met elkaar een logisch geheel vormt.
De Huisstijlcheck krijg je uitgewerkt in een handige en overzichtelijke samenvatting tezamen met een verbeter advies en vormt, zodra je daarmee aan de slag wilt, de basis voor een eenduidige en op maat vormgegeven huisstijl.
Met mijn inzichten en vakkennis help ik je huisstijl, hét communicatiemiddel van je bedrijf, te verbeteren. Aarzel niet langer en maak meteen een afspraak voor De Huisstijlcheck waarmee ik je help om inzicht te ontwikkelen je onderneming beter te profileren naar je klanten en prospects die je bedrijf daardoor beter zullen vinden.

De Huisstijlcheck à 99,95 euro excl. 21% BTW

Standaard voordeel: De Huisstijlcheck à 99,95 euro als korting op restyling huisstijl
Wanneer je je aanmeldt voor De Huisstijlcheck en daarna besluit om een vervolgtraject te starten waarbij je door mij je huisstijl op alle uitingen laat aanpassen of in zijn geheel laat restylen, ontvang je de kosten van De Huisstijlcheck als korting op die vervolgopdracht. (Prijs vervolgopdracht op basis van offerte).


Vraag nu De Huisstijlcheck aan
Ja, ik vraag nu De Huisstijlcheck aan
Dankjewel voor je aanvraag. Als het even kan, neem ik vandaag nog contact met je op.Hartelijke groet,Elise
Back to Top