Bienfuture - logo & visitekaartje
2017-09-20 - Laatste aanpassing

Hierbij nog de laatste aanpassing: talent i.p.v. beelddenkers.

Ciao!
Elise
2017-09-20 - 2e presentatie - 1e aanpassing

Hoi Jacobine,

N.a.v.  jouw verzoek heb ik de volgende aanpassingen toegepast:

- De subtitel is nu in hetzelfde lettertype als de adresgegevens.

- Coaching t/m beelddenkers met een punt ertussen. Ik heb een vettere punt uitgeprobeerd, maar dan wordt de interlinie - de witregel - tussen je naam en deze regel te groot en vormt het geen geheel meer met elkaar. De oplossing zoals ik die nu heb samengesteld heeft daarom mijn voorkeur.

- Achterkant van het visitekaartje met als achtergrond de foto met potloden. 
Deze samenstelling heeft niet echt mijn voorkeur omdat daarmee de leesbaarheid van de naam in het geding komt. Wat ik in de 1e presentatie al aangaf met de foto's op je website, komt ook hier weer om de hoek kijken: contrast en leesbaarheid komt in gevaar. 
De versie met het oranje vlak vind ik sterker en meer in samenhang met de voorkant. Je (in algemene zin) moet opletten dat je op zo'n klein kaartje niet teveel verschillen hanteert: voorkant oranje en grijs + achterkant met een foto én de naam nog eens wit (diapositief) er overheen. Dat wordt al gauw rommelig.
Mijn advies komt toch neer op het ontwerp van de 1e presentatie waarbij de voor- en achterkant met elkaar in evenwicht zijn. 
Daarbij komt dat je daarmee de zgn. huisstijlkleur oranje op die manier beter tot zijn recht laat komen waardoor de uitstraling en herkenbaarheid van je bedrijf weer wordt versterkt.

Je website is een ander verhaal en kan zeker illustraties gebruiken met toepassing van het juiste beeld. Een geschikte oplossing voor het beste contrast met je naam over achtergrondbeeld kan ik wanneer je dat wil, verder onderzoeken. 

Zie je reactie weer graag tegemoet.
Hartelijke groet,
Elise


2017-09-19 - 1e presentatie

Hoi Jacobine,

Hierbij de 1e presentatie van je vernieuwde letter logo.

In het logo heb ik accent gelegd op Bien d.m.v. een font in vet. Future heb ik een opwaartse (toekomst) beweging meegegeven d.m.v. een script font in cursief.
Vanwege het informatieve doel van de subtitel, heb ik daarvoor een neutraal font toegepast.
Van de visitekaartjes heb ik twee versies gemaakt: helemaal in oranje en een met je contactgegevens in een donkergrijs zodat het qua tint beter in balans blijft met oranje. Zwart zou te overheersend worden t.o.v. het oranje.

Tenslotte heb ik het logo weergegeven op foto's van je website hoe het er daarop mogelijk uit zou kunnen zien. We moeten dan wel oppassen dat er voldoende contrast blijft t.o.v. de achtergrond zodat de naam leesbaar blijft. Ik heb zowel de witte als de oranje versie van het logo op een foto geplaatst zodat de verschillen duidelijk zijn.

Je reactie zie ik graag tegemoet.

Hartelijke groet,
Elise


Back to Top